Pop-Up Run Summer Edition

Trek je bloemenslinger uit de kast, je fluor zonnebril op en lekker rennen door het Vondelpark!
Op zondag 30 juni is het zover dan vieren we de zomer en genieten we van een paar rondjes Vondelpark tijdens de Pop-Up Run Summer. Wij blazen onze flamingo’s op en bouwen een gezellig plekje in het park om te starten, finishen en te hangen. Met onze partner All4Running gaan we er een zomers hardloopfeestje van maken.

We starten en finishen nabij de Vondeltuin en lopen een ronde over brede asfaltwegen van het park. Het is het gezelligste parcours van Amsterdam zeker als we een heerlijk zonnetje hebben. Laten we er samen een tof hardloopfeestje van maken met een zomers sfeertje.

Tijdens deze Pop-Up Run kun je kiezen uit vier afstanden te weten 1 km kidsrun, 3,5 km funrun, 6,7 km funrun of 10 km funrun.

Inschrijven

Deze summer edition wordt een zomers feestje, met flamingo’s en bloemen slingers in het Vondelpark. Bij je inschrijving is inbegrepen:

  • startnummer
  • elektronische tijdwaarneming
  • online uitslag
  • water/sportdrank
  • Gezellige warming-up
  • Zomerse goodie

Wil je zeker zijn van een startbewijs? Bevestig dan je deelname en schrijf je hier in.

Programma

  • 10:00 uur startnummer uitgifte opent in het Vondelpark bij start/finish
  • 10:30 uur Start 1 km kinderloop
  • 10:45 uur Warming-up
  • 11:00 uur Start alle afstanden

Praktische informatie

Startnummer en tijdsregistratie
Je startnummer bevestig je met veiligheidsspelden op buikhoogte op je shirt. Achterop het startnummer zit een chip voor de tijdsregistratie, deze chip mag niet afgedekt worden, dit kan problemen met de tijdregistratie veroorzaken. Schrijf voor de veiligheid achterop het startnummer je naam en noodtelefoonnummer en eventueel welke medicijnen je gebruikt. De uitslagen komen dezelfde dag nog online.

Safety first
Tijdens de Pop-Up events is een erkend EHBO team aanwezig. Wegen en paden op het parcours zijn niet afgezet, houdt daar rekening mee. Het gebied zal ook door anderen gebruikt worden. Geef andere park gebruikers de ruimte en loop zoveel mogelijk rechts. De looprichting tijdens de race wordt aangegeven door parcoursposten en met deze gele pijlen.

Foto’s
We proberen van zoveel mogelijk deelnemers een foto te maken. Foto’s zullen een paar dagen na de Pop-Up in een album op facebook geplaatst worden. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld. Door je deelname geef je ons toestemming foto’s te maken en te publiceren.

Parcours

De start en de finish zijn in het Vondelpark nabij de Vondeltuin. Er zijn vier afstanden te weten 900 m kinderloop, 3,5 km funrun, 6,7 km funrun en 10 km funrun. De kinderloop start om 10:30 uur, alle andere afstanden starten om 11.00 uur.

Parcours 3,5 km, 6,7 km en 10 km

Parcours Kinderloop 900 m

Voorzieningen

Garderobe
We richten een plek in waar je een tas of jas kunt achterlaten. Dit is geen bewaakte garderobe, laat dus geen waardevolle spullen achter.

EHBO
Er is een EHBO aanwezig tijdens het event.

Respect voor de natuur
De Pop-Up Runs vinden plaats in de mooiste parken en natuurgebieden. We houden ze graag mooi. We proberen zo min mogelijk afval te produceren, geen schade te brengen aan het gebied waar we sporten en ruimen uiteraard alles netjes op. We rekenen erop uit dat onze bezoekers ons hier bij steunen.

Bereikbaarheid

Start/finish ligt vlakbij de Vondeltuin nabij de ingang in het Vondelpark aan de Amstelveenseweg. Het Vondelpark is zowel lopend als met het openbaar vervoer en de fiets uitstekend bereikbaar. Auto’s kunnen tegen betaling van parkeergeld in de wijken rondom het Vondelpark parkeren.

Fietsen

Het Vondelpark is goed bereikbaar met de fiets.

Openbaar vervoer

Rondom het Vondelpark zijn veel verbindingen van het openbaar vervoer op korte of iets langere loopafstand. Houdt voor een routebeschrijving met OV het adres van onze partner All4Running aan, Amstelveenseweg 130

Parkeren
In de wijken rondom het Vondelpark is parkeergelegenheid tegen betaling. Klik hier voor een overzichtskaart met parkeertarieven.