Pop-Up Run Amsterdamse bos

Op zaterdag 23 november zullen we weer lekker door de blubber in het Amsterdamse Bos rennen. Hopelijk krijgen we tegen die tijd nog wat regen zodat we lekker vies kunnen worden. Wij zullen weer een mooie route door het bos uitzetten, eentje van 6,5 km en eentje van 13,3 km. Deze routes zullen zoveel mogelijk onverhard zijn hiervoor proberen wij natuurlijk mooie bospaden te gebruiken en waar dat niet lukt gaan we over de ruiterpaden. Een leuke najaarsrun en goed om de enkels te trainen na al het asfalt van de zomer.

Inschrijven

Wil je zeker zijn van een startbewijs? Bevestig dan je deelname en schrijf je in.

Deelname kost:

€10 voor de 6,5 KM
€10 voor de 13,3 KM
€5 voor de kinderloop

 

Bij je inschrijving is inbegrepen:

  • startnummer
  • elektronische tijdwaarneming
  • online uitslag
  • water/sportdrank
  • Leuke eindherinnering

Programma Zaterdag 23/11/2019

  • 09:45 uur – startnummers kunnen opgehaald worden
  • 10:30 uur – start kinderloop
  • 11:00 uur – start 6,5 km en 13,3 km
  • Locatie: Hoofdingang Amsterdamse Bos naast de Boswinkel, bosbaanweg 3 Amstelveen

Praktische informatie

Startnummer en tijdsregistratie
Je startnummer bevestig je met veiligheidsspelden op buikhoogte op je shirt. Achterop het startnummer zit een chip voor de tijdsregistratie, deze chip mag niet afgedekt worden, dit kan problemen met de tijdregistratie veroorzaken. Schrijf voor de veiligheid achterop het startnummer je naam en noodtelefoonnummer en eventueel welke medicijnen je gebruikt. De uitslagen komen dezelfde dag nog online.

Safety first
Tijdens de Pop-Up events is een erkend EHBO team aanwezig. Wegen en paden op het parcours zijn niet afgezet, houdt daar rekening mee. Het gebied zal ook door anderen gebruikt worden. Geef andere park gebruikers de ruimte en loop zoveel mogelijk rechts. De looprichting tijdens de race wordt aangegeven door parcoursposten en met deze gele pijlen.

Foto’s
We proberen van zoveel mogelijk deelnemers een foto te maken. Foto’s zullen een paar dagen na de Pop-Up in een album op facebook geplaatst worden. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld. Door je deelname geef je ons toestemming foto’s te maken en te publiceren.

Respect voor de natuur
De Pop-Up Runs vinden plaats in de mooiste parken en natuurgebieden. We houden ze graag mooi. We proberen zo min mogelijk afval te produceren, geen schade te brengen aan het gebied waar we sporten en ruimen uiteraard alles netjes op. We rekenen erop uit dat onze bezoekers ons hier bij steunen.

Garderobe
Er is geen bewaakte garderobe. We zullen een plekje reserveren waar je een tas of jas kunt achterlaten echter is dit geen bewaakte plek.

Kleedruimte/Douches
We kunnen gebruik maken van de kleedkamers en douches bij de roeivereniging. Deze bevinden zich op de kop van de bosbaan en zijn een kleine 200 m lopen vanaf de start/finish. Klik hier voor een kaartje.

Parcours

Onverhard, bospaden, ruiterpaden en een enkel stukje verhard pad. Met regen veel blubber, bij droog weer vooral zand. Er is een kinderloop van 1,3 km voor kinderen tot 12 jaar daarnaast is er nog een 6,5 km en 13,3 km run.

1,3 KM kinderloop

6,5 KM Funrun

13,3 KM Funrun