Pop-Up Run Summer Edition Inschrijving geopend
11 juni, Vondelpark
Pop-Up Run Summer Edition Inschrijving geopend
11 juni, Vondelpark
Pop-Up Run Summer Edition Inschrijving geopend
De leukste runevents op de mooiste plekjes

Inschrijving Pop-Up Run Summer Edition is geopend

Schrijf je hier in de Pop-Up Run Summer Edition!

Op zondag 11 juni is het zover de tweede Pop-Up Run van 2017. Dit keer vieren we de zomer en genieten we van het drukst bezochte park van Amsterdam, het Vondelpark. We starten en finishen bij de Vondeltuin alwaar ook je startnummer klaar zal liggen op 11 juni. De Vondeltuin staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke zonnige terras waar je kunt genieten van een hapje of drankje. Voor de winnaars sponsort de Vondeltuin leuke prijzen waarmee je gelijk lekker kan blijven lunchen of een andere keer terug komt.

Tijdens deze Pop-Up Run kun je kiezen uit vier afstanden te weten 1km kidsrun, 3,3 km funrun, 6,6 km funrun of 9,9 km funrun. Wij zullen 100 meter na de finish een streep op de grond zetten met stoepkrijt dan kun je altijd door rennen en op 10 km je klokje stilzetten om je 10 km tijd te weten ;-).

De pop-Up Run Summer Edition vindt plaats op zondag 11 juni. De start en de finish zijn bij de Vondeltuin in het Vondelpark, Vondelpark 7 check www.vondeltuin.nl. Er zijn vier afstanden te weten 1km kinderloop, 3,3km funrun, 6,6km funrun en 9,9km funrun. De kinderloop start om 10:30 uur, alle andere afstanden starten om 11.00 uur bij de Vondeltuin.

Nu ook een kinderloop!! Dit keer organiseren wij ook een kinderloop met een lengte van 1km! De Vondeltuin is natuurlijk al een erg leuke plek om met de kids naartoe te gaan nu kun je dit lekker combineren met een run voor het hele gezin.

Prijs alle afstanden is €10,- bij voorinschrijving en €12,50 bij na-inschrijving.

Zeker zijn van een startbewijs? Schrijf je nu in!

 

Parcours 1 ronde, deze ronde kun je 1, 2 of 3 keer lopen. 1 Ronde heeft een lengte van 3,3 km.