Pop-Up Run Summer Edition Inschrijving geopend
11 juni, Vondelpark
Pop-Up Run Summer Edition Inschrijving geopend
11 juni, Vondelpark
Pop-Up Run Summer Edition Inschrijving geopend
De leukste runevents op de mooiste plekjes

Pop-Up Run - Summer Edition - zondag 11 juni

Deze summer edition wordt een zomers feestje, met flamingo's en bloemen slingers in het Vondelpark.

Bij je inschrijving is inbegrepen:

  • startnummer
  • elektronische tijdwaarneming
  • online uitslag
  • water/sportdrank
  • Vette warming-up

Wil je zeker zijn van een startbewijs? Bevestig dan je deelname en schrijf je in

Programma 

10:00 uur startnummer uitgifte opent bij de Vondeltuin in het Vondelpark
10:45 uur Warming-up
11:00 uur Start alle afstanden

Garderobe
Bij de Vondeltuin kun je een tas of tas achterlaten, dit gebeurt geheel op eigen risico er is geen bewaking bij de tassen en jassen. Laat geen waardevolle spullen achterlaten.

Parcours
We lopen een grote ronde over de brede asfaltwegen van het Vondelpark. 1 ronde is ongeveer 3,3 km lang. Je kan bij je inschrijving kiezen voor 1, 2 of 3 ronden dit is gelijk aan 3,3km, 6,6km en 9,9km. Op 100 meter na de finish zetten wij met stoepkrijt een streep op de grond, loop dus gerust door om je 10km tijd te klokken ;-)

EHBO
Er is een EHBO aanwezig tijdens het event.

Startnummer en tijdsregistratie 
Je startnummer bevestig je met veiligheidsspelden op buikhoogte op je shirt. Achterop het startnummer zit een chip voor de tijdsregistratie, deze chip mag niet afgedekt worden, dit kan problemen met de tijdregistratie veroorzaken. Schrijf voor de veiligheid achterop het startnummer je naam en noodtelefoonnummer en eventueel welke medicijnen je gebruikt. De uitslagen komen dezelfde dag nog online.

Safety first
Tijdens de Pop-Up events is een erkend EHBO team aanwezig. Wegen en paden op het parcours zijn niet afgezet, houdt daar rekening mee. Het gebied zal ook door anderen gebruikt worden. Geef andere park gebruikers de ruimte en loop zoveel mogelijk rechts. De looprichting tijdens de race wordt aangegeven door parcoursposten en met deze gele pijlen.  

Foto's
We proberen van zoveel mogelijk deelnemers een foto te maken. Foto's zullen een paar dagen na de Pop-Up in een album op facebook geplaatst worden. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld. Door je deelname geef je ons toestemming foto's te maken en te publiceren.

Respect voor de natuur
De Pop-Up Runs vinden plaats in de mooiste parken en natuurgebieden. We houden ze graag mooi. We proberen zo min mogelijk afval te produceren, geen schade te brengen aan het gebied waar we sporten en ruimen uiteraard alles netjes op. We rekenen erop uit dat onze bezoekers ons hier bij steunen.