Pop-Up Run Blubber, prachtige route door het grootste stadspark van Amsterdam!
De leukste runevents op de mooiste plekjes
Pop-Up Run Blubber nu met 1,3 KM kinderloop!
4 november Amsterdamse bos
Pop-Up Run Blubber, lekker rennen door de blubber!
Inschrijving is geopend!

Pop-Up Run - Blubber - zaterdag 4 november

Op zaterdag 4 november is het weer zover dan gaan we het bos weer in opzoek naar leuke bospaden en blubberige ruiterpaden. We trekken het Amsterdamse bos in waar we kunnen genieten van het grootste park van Amsterdam. Dit jaar organiseren we ook voor de aller kleinste een leuke blubber editie. 

Bij je inschrijving is inbegrepen:

  • startnummer
  • elektronische tijdwaarneming
  • online uitslag
  • water/sportdrank
  • Vette warming-up

Wil je zeker zijn van een startbewijs? Bevestig dan je deelname en schrijf je in

Startnummers afhalen bij Runnersworld Amsterdamse Bos
Wanneer je voor 1-11 hebt ingeschreven voor de Pop-Up Run Blubber kan je je startnummer ophalen bij de Runnersworld Amsterdamse bos. Dit kan op donderdag 2-11 en vrijdag 3-11. Op zaterdag 4-11 staan alle startnummers die nog niet zijn opgehaald bij het de startnummeruitgifte in het Amsterdamse bos nabij de boswinkel, bosbaanweg 5.


Programma 

09:45 uur startnummer uitgifte opent bij de hoofdingang van het Amsterdamse bos ter hoogte van de Boswinkel, Bosbaanweg 5
10:30 uur Start 1,3 KM kinderloop
10:45 uur Start warming-up bij start/finish
11:00 uur Start 6,5 KM en 13,3 KM run

Garderobe
Er is geen bewaakte garderobe. Wel kan er weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers aan de kop van de bosbaan. Klik hier om de route vanaf de start naar de kleedkamers te bekijken.

Parcours
We hebben een leuk en uitdagend parcours uitgezet. Het parcours loopt deels over de ruiterpaden van het Amsterdamse bos en deels verhard over leuke bospaden. Je kan kiezen uit een kort parcours van 6,5 km en een lang parcours van 13,3 km. Voor de kinderen hebben we een leuk rondje bedacht met een lengte van 1,3 km, ook dit parcours verloopt deels over ruiterpaden en deels over verharde bospaden.

EHBO
Er is een EHBO aanwezig tijdens het event.

Startnummer en tijdsregistratie 
Je startnummer bevestig je met veiligheidsspelden op buikhoogte op je shirt. Achterop het startnummer zit een chip voor de tijdsregistratie, deze chip mag niet afgedekt worden, dit kan problemen met de tijdregistratie veroorzaken. Schrijf voor de veiligheid achterop het startnummer je naam en noodtelefoonnummer en eventueel welke medicijnen je gebruikt. De uitslagen komen dezelfde dag nog online.

Safety first
Tijdens de Pop-Up events is een erkend EHBO team aanwezig. Wegen en paden op het parcours zijn niet afgezet, houdt daar rekening mee. Het gebied zal ook door anderen gebruikt worden. Geef andere park gebruikers de ruimte en loop zoveel mogelijk rechts. De looprichting tijdens de race wordt aangegeven door parcoursposten en met deze gele pijlen.  

Foto's
We proberen van zoveel mogelijk deelnemers een foto te maken. Foto's zullen een paar dagen na de Pop-Up in een album op facebook geplaatst worden. De foto’s worden gratis beschikbaar gesteld. Door je deelname geef je ons toestemming foto's te maken en te publiceren.

Respect voor de natuur
De Pop-Up Runs vinden plaats in de mooiste parken en natuurgebieden. We houden ze graag mooi. We proberen zo min mogelijk afval te produceren, geen schade te brengen aan het gebied waar we sporten en ruimen uiteraard alles netjes op. We rekenen erop uit dat onze bezoekers ons hier bij steunen.