Inschrijving is geopend!
Inschrijving geopend!
Pop-Up Run Blubber 2017, inschrijving is geopend!
Pop-Up Run Blubber, 4 november Amsterdamse bos
De leukste runevents op de mooiste plekjes

Tijdens onze events doen we onze uiterste best om een sportieve en veilige sfeer te creëren. Helaas bestaat er altijd een risico dat er onverwachte dingen gebeuren. Lees daarom onderstaande voorwaarden voor deelname even door. 

Deelname aan de Pop-Up Run is op eigen risico
Wij De organisatie van de Pop-Up Run aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, opgelopen tijdens de Pop-Up Run. Deelnemers worden dringend verzocht om op de achterkant van hun startnummer naam, telefoonnummer en nood telefoonnummer te schrijven voor geval van nood en eventueel medicijngebruik en mogelijke medische risicofactoren te vermelden. Ook indien je gebruik maakt van het startnummer van iemand anders, graag je eigen gegevens op de achterzijde van het startnummer noteren.

Garderobe 
Tijdens de Pop-Up Run verzorgen wij vaak een plek waar je gratis een jas of tas kan achterlaten. Wij doen ons best op je spullen te letten maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor schade of diefstal.

Annuleren en startnummer overzetten op andere naam
Tot 1 week voor aanvang van de wedstrijd waarvoor je staat ingeschreven, kun je je aanmelding annuleren. Wij verzoeken je in dit geval contact met ons op te nemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wanneer je deelname aan de Pop-Up Run is geannuleerd, krijg je het inschrijfgeld, minus €2,50 administratiekosten, teruggestort op je bankrekening.  Na 7 dagen voorafgaand aan het evenement kun je niet meer annuleren en wordt er geen restitutie gegeven van het inschrijfgeld. Tot en met een week voorafgaand aan het evenement kunnen wij een startnummer omzetten naar een andere afstand of naam. Na deze week is het niet meer mogelijk om de naam die aan een startnummer is gekoppeld te wijzigen. Wil je je startnummer overdragen neem daarvoor eveneens contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.