Pop-Up Run Summer, 15 juli, Vondelpark, Amsterdam
De leukste runevents op de mooiste plekjes
Pop-Up Run Summer, Vondeltuin Amsterdam, inschrijving is geopend!

Tijdens onze events doen we onze uiterste best om een sportieve en veilige sfeer te creëren. Helaas bestaat er altijd een risico dat er onverwachte dingen gebeuren. Lees daarom onderstaande voorwaarden voor deelname even door. 

Deelname aan de Pop-Up Run is op eigen risico
Wij De organisatie van de Pop-Up Run aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, opgelopen tijdens de Pop-Up Run. Deelnemers worden dringend verzocht om op de achterkant van hun startnummer naam, telefoonnummer en nood telefoonnummer te schrijven voor geval van nood en eventueel medicijngebruik en mogelijke medische risicofactoren te vermelden. Ook indien je gebruik maakt van het startnummer van iemand anders, graag je eigen gegevens op de achterzijde van het startnummer noteren.

Beeldmateriaal
Tijdens een pop-up run worden foto's gemaakt en soms film materiaal. Door deel te nemen aan een pop-up run geef je Running Matters toestemming om dit beeldmateriaal te gebruiken voor eigen promotie doeleinden. Wanneer je wilt dat beeldmateriaal waarop jij staat niet voor promotiedoeleinden wordt ingezet door Running Matters dan vragen wij je dit uitdrukkelijk via een email aan jeroen@runningmatters.nl aan te geven.


Garderobe 
Tijdens de Pop-Up Run verzorgen wij vaak een plek waar je gratis een jas of tas kan achterlaten. Wij doen ons best op je spullen te letten maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor schade of diefstal.

Annuleren en startnummer overzetten op andere naam
Tot 1 week voor aanvang van de wedstrijd waarvoor je staat ingeschreven, kun je je aanmelding annuleren. Wij verzoeken je in dit geval contact met ons op te nemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wanneer je deelname aan de Pop-Up Run is geannuleerd, krijg je het inschrijfgeld, minus €2,50 administratiekosten, teruggestort op je bankrekening.  Na 7 dagen voorafgaand aan het evenement kun je niet meer annuleren en wordt er geen restitutie gegeven van het inschrijfgeld. Tot en met een week voorafgaand aan het evenement kunnen wij een startnummer omzetten naar een andere afstand of naam. Na deze week is het niet meer mogelijk om de naam die aan een startnummer is gekoppeld te wijzigen. Wil je je startnummer overdragen neem daarvoor eveneens contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Wat is een Pop-Up Run?

Een Pop-Up Run is een hardloopevent dat op popt op de mooiste plekjes in de stad. Een race met verrassingen. De sportieve gezellige sfeer is altijd aanwezig. De locaties, partners en kleur van de slingers die we op hangen wil nog al eens variëren, zo blijft het leuk om mee te doen.

Pop-Up Run motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Meedoen kan op ieder moment, check de agenda voor de volgende editie. Of je nu een ervaren wedstrijdloper bent of net gestart, de events zijn geschikt voor ieder hardloopniveau. 

De events in de Pop-Up Run serie vinden meestal plaats in het weekend, vaak in één van de stadsparken of natuurgebieden in of rond Amsterdam.

Wil je zeker zijn van een startbewijs? Omdat we het kleinschalig houden is het aantal startnummers beperkt. Ga de strijd aan met jezelf of je running buddy's en ren gezellig met ons mee!

 

  

 

 

De Pop-Up Runs worden mede mogelijk gemaakt door onze geweldige partners. Bedankt voor jullie steun! 

 

Organisatie

 

Gold Partner (sport & media)

 

Zilver Partner (fotografie)Zilver Partner (fotografie)


 

Zilver Partner (warming up / bootcamp)

  


Zilver Partner (timing) 

 
Brons Partner (animatie)


Brons Partner

Brons Partner  (horeca)


Brons Partner

Afbeeldingsresultaat voor vondeltuin

 Brons Partner

De grootste hardloopkalender van Nederland
http://www.hardloopkalendernederland.nl/

Ook partner worden?
Als je dit leest ben je vast geïnteresseerd om met ons te partneren. We horen graag van je, we werken met diverse partijen samen en zoeken hierin altijd naar meerwaarde voor beide partijen. En als het gaat om sponsoring maken we een aanbod op maat. Stuur gerust een bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aanmelden als vrijwilliger of een stageverzoek? 

Wil jij de Pop-Ups op een andere manier beleven? Onze events kunnen niet tot stand komen zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Je kunt jezelf ook samen met een vriend, vriendin, familielid of als groep aanmelden en wij zorgen dat je samen op een taak wordt ingedeeld. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en voor welke taken je een voorkeur hebt.  Beleef een sportieve dag met een gezellige crew en geef je op!

Denk aan de volgende taken:
- drankpost/ cheering station - hardlopers blij maken met verfrissing en aanmoedigen 
- parcourspost - zorgen voor een veilig parcours
- servicemedewerkers - startnummers uitdelen / mensen informeren
- voorfietsers tijdens race - voor de sportieveling
- op- en afbouwteam - voor de sterke heren en dames

Naast de leuke ervaring zorgen we goed voor je tijdens de Pop-Ups.  En last but not least ontvang je gratisch startnummers voor de tofste runevents ;-) Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en meld je aan.

 

We hebben een stageplaats in 2016. Ben je enthousiast, heb je een passie voor sport en een healthy lifestyle? Studeer je aan de ALO, sportmanagement, sportmarketing of -communicatie. We horen graag van je!

De Pop-Up Run op je werk

Daag je collega's uit tijdens een hardloopwedstrijd bij jouw op kantoor of op een plek naar keuze, bijvoorbeeld een park of industrieterrein in de buurt. De Pop-Up bakfiets rijden we zo jouw bedrijventerrein op. We ontwikkelen een exclusief sportief event. Wij zorgen voor de vergunning aanvraag en de logistiek. En wat dacht je van een bootcamp of hardlooptrainingen in de aanloop naar het event? Of food- en koffietrucks op je event? 

Sporten met collega's is gezond, draagt bij aan een goede teamspirit en is tevens een perfecte gelegenheid om te netwerken. Nodig collega's uit van andere afdelingen en vestigingen, je leveranciers of vaste klanten en creëer je eigen sport- en netwerkevenement. Alles is mogelijk.

Tijdens onze evenementen is er aandacht voor de sportieve prestatie maar we hebben altijd veel aandacht voor een gezellige plek waar ontmoetingen plaats vinden en waar mensen na afloop graag ontspannen. Running Matters organiseert de Vondelparkloop, De Groene Marathon van Amsterdam, de WesterparkRun en De Pop-up Runs. Daarnaast verzorgen we hardlooptrainingen voor beginnende en gevorderde hardlopers.

Benieuwd naar wat Running Matters voor jouw organisatie kan doen? Informeer naar de mogelijkheden bij Marco Vreede via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We horen graag van je.


 

More Articles ...